9 tips voor vitaliteit!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 19-11-2015

In Nederland moet iedere 6 minuten een 65+er als gevolg van een val behandeld worden op een Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis. De letsels ten gevolge van een valongeval, bijvoorbeeld gebroken heup of hersenletsel, kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven en zelfstandigheid. Gelukkig hoeven we het toenemen van het risico op vallen als je ouder wordt niet te accepteren als een voldongen feit. Je kunt veel doen om de kans op een val te verkleinen, waardoor je langer zelfstandig en vitaal kunt blijven.

9 tips voor 65+ers om stevig op de been te blijven:

Valpreventie infographic

Hulp nodig bij het in kaart brengen van uw valrisico óf het in de praktijk brengen van de vitaliteitstips? ValNet kan u begeleiding bieden! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier op onze website of rechtstreeks met een ValNet therapeut bij u in de buurt.

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.