Cursus Valpreventie in Eindhoven

Geplaatst door Saskia Heestermans op 24-01-2017

Op woensdag 1 februari, starten we met een cursus valpreventie in Eindhoven!

In de cursus wordt op een leuke manier gewerkt aan het verbeteren van spierkracht en balans, en met verminderen van valangst.

We maken gebruik van screening van ValNet om het valrisico in kaart te brengen, de cursus wordt gegeven op basis van het programma ‘Vallen Verleden Tijd’ van de sint Maartenskliniek en verder gebruiken we het Otago Thuisoefenprogramma om ook thuis verder te gaan met trainen en de behaalde resultaten te behouden!

Tevens werken we samen met de apotheek die een korte voorlichting over de invloed van medicatie op vallen zullen verzorgen en indien nodig een medicatiecheck uitvoeren.

De deelnemers waarderen deze cursus met een 8!

Start: woensdag 1 februari 14.10-15.00
Duur: 10 weken
Locatie: SGE Woensel, winkelcentrum Woensel 83d
Kosten: 75 euro voor de cursus, 3 fysiotherapiebehandelingen voor een uitgebreide intake en evaluatie

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, u kunt aansluiten met en zonder verwijzing van de huisarts. Aanmelden kan via s.heestermans@sge.nl of via telefoonnummer 040 7116840.

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.