Geslaagde scholingsavond bij ZuidZorg

Geplaatst door Vivian van Bakel op 09-10-2013

Op maandag 8 oktober j.l. verzorgde Mirjam Mulder (oefentherapeut) en Vivian van Bakel (ergotherapeut) van ValNet een scholing aan helpende, verzorgende en verpleegkundigen van de ZuidZorg.

De medewerkers van ZuidZorg kregen op een interactieve manier uitleg over vallen en de valincidenten in de regio, de valrisico’s en belangrijker nog: hoe voorkom je dat mensen vallen! Welke dingen kunnen cliënten zelf doen om vallen te voorkomen en op welke manier kan de thuiszorg een bijdrage leveren aan valpreventie.

Het bespreken van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk was erg boeiend en leerzaam voor beide partijen. Al met al een geslaagde avond met een enthousiaste groep deelnemers!

Heeft uw (thuiszorg)organisatie ook behoefte aan een scholing c.q. training op het gebied van vallen en valpreventie? Informeer naar de mogelijkheden bij Mirjam Mulder (tel. 040 256 78 46) of Vivian van Bakel (tel. 040 251 76 46). Of laat een bericht achter via ons contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op: http://www.valnet.info/contact/

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.