Samenwerking ValNet en Thuiszorg

Geplaatst door Karen van der Muuren op 23-05-2013

ValNet intensiveert de samenwerking met regionale thuiszorgorganisaties, met als gezamenlijk doel: het voorkómen en verminderen van schade bij ouderen met een verhoogd valrisico.

Bij ZuidZorg heeft ValNet de mogelijkheid gehad om mee te denken over het valpreventiebeleid en zijn verpleegkundigen door ValNet geschoold, zodat zij beter zijn in het signaleren van valrisico’s en een valanalyse kunnen doen bij hun cliënten. Ook is er meer zicht gekomen op wat zij zelf in een thuissituatie kunnen doen aan valpreventie en wanneer doorverwijzen wenselijk is. In de komende maanden zullen de contacten en samenwerking met de verschillende wijkteams versterkt worden. Dit geldt tevens voor de Buurtzorg teams in het werkgebied van ValNet.

Werkt u in de thuiszorg en wilt u meer informatie over valpreventie en ValNet? Of denkt u dat samenwerking de zorg voor uw cliënten zou kunnen verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.