ValNet aanwezig op seniorenmarkt in Mierlo op 22 april a.s.

Geplaatst door Rosalie Schaap op 18-04-2013

Na een succesvolle seniorenmarkt in Geldrop wordt er op initiatief van de gemeente Geldrop-Mierlo, Ananz en ZuidZorg op 22 april a.s. van 14:00 tot 17:00 uur een seniorenmarkt in Mierlo gehouden. Fysiotherapeut Claudia Scheepers en ergotherapeut Rosalie Schaap van paramedisch centrum De Kleine Dommel zullen hierbij namens ValNet aanwezig zijn. Wilt u meer informatie over valpreventie en ValNet? Bezoek ons dan op de seniorenmarkt! Tevens zijn er op deze markt meerdere organisaties aanwezig die hun diensten en producten presenteren en waar u met uw vragen terecht kunt. De seniorenmarkt wordt gehouden op onderstaande adres:

De Vliegert
Heer van Rodestraat 109a
Mierlo

U bent van harte uitgenodigd ons te bezoeken op de seniorenmarkt. Mocht u niet kunnen komen, maar toch meer informatie wensen? Neemt u dan contact met ons op.

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.