Week van de Valpreventie Vlaanderen

Geplaatst door Han Vissers op 11-03-2013

In 2012 werd door het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV), het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) en het Lokaal Gezondheidsoverleg (Logo’s) een eerste Vlaamse Week van de Valpreventie georganiseerd. Deze eerste editie was een groot succes met ruim 500 geëngageerde organisaties en woonzorgcentra.

Van 22 tot en met 28 april 2013 organiseert Vlaanderen de 2de Week van de Valpreventie. Alle informatie over de Week van de Valpreventie in Vlaanderen, vind je op www.valpreventie.be.

Het doel van de Week van de Valpreventie is sensibilisering en informatieverspreiding over valpreventie. Het motto van deze week is: BLIJF ACTIEF, VERMIJD VALLEN!

Op de website vind je heel veel informatie over het voorkomen van valincidenten en wat je er zelf aan kunt doen. Er staan praktische tips, die je meteen kunt gaan gebruiken in de praktijk. Een aanrader voor eenieder, die meer wil weten over het voorkomen van vallen en de maatregelen die je kunt nemen om vallen te vermijden.

Terug naar het nieuws overzicht

ValNet maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.